Sunday, November 12

Dah 10 kali repeat Sabun SS, semua saiz besar!


Entah apa entah yang sedap sangadd dengan Sabun Bedak Sejuk #SEJUKSEDAP ni. Sampai kan dok ulang² pakai sabun ni. Bukan sekali dua repeat, tapi 10 kali repeat order dah!

Kalau perempuan boleh terima jugak. Tapi ...

Pengguna ni, pengguna lelaki tau awak, comel kan dia? 🤣 hah tu la kalau tak sedap takkan la sampai berkali kali repeat nya. Betul tak?

Terima kasih banyak sebab support sabun homemade daripada bedak sejuk ni. Saya ingat saya je yang suka pakai sabun ni, rupanya ramai lagi peminat macam saya. Hehehe


Mehh lekaih cuba sekarang ⤵️
jom tengok lebih banyak testimoni hebat
ig : sejuksedap 

Artikel Terkait


EmoticonEmoticon