Sunday, November 12

Repeat order sebab berkesan, parut dah tinggal sikit.


Masa memula kenal cik adik ni dapat tahu masalah jerawat dia agak serius. Puncanya mungkin dari faktor luaran, boleh juga disebabkan masalah dari dalaman.
.
Akhirnya setelah di intai dari kejauhan, maka terbukalaaa hati nak cuba rawat dari luaran masalah ni dengan Sabun Bedak Sejuk.

Sabun ni simple je, cara guna pun mudah. Yang bestnya, kesannya sebijik bedak sejuk. Lebih kepada masalah kulit berminyak, berjerawat & haluskan kulit wajah.

Dari sehari berganti hari, minggu berganti minggu. Alhamdulillah ramuan semulajadi yang ada dalam sabun SS mampu kembalikan senyuman manis cik adik ni.

Kulit wajah makin halus tau. Daripada jerawat ganas sekarang tinggal parut je. Bukan berenti takat tu aje, sambil kongsi gambar feedback, sempat lagi dia repeat order saiz besar.

Pstttt orang repeat order sebab berkesan. Ingat suka suki je ke nak labur duit order benda yang sama. Mestilahhh dek kerana hati tu dah tertawan dengan SEJUKSEDAP kans.

Hah apa lagi, meh la lekaih wasepp Ema ya

jom tengok lebih banyak testimoni hebat
ig : sejuksedap 

Artikel Terkait


EmoticonEmoticon