Header Ads

Wahh! Props untuk Birthday Party sangadd kalerful !


Siap dah props untuk birthday party. Alhamdulillah thankyouu Siti Sarah dari Cyberjaya kerana berminat dengan props #VetoSelfy for your event. Doakan Lisa sentiasa dimurahkan rezeki tauu. Lisa pon sentiasa mendoakan kalian


Kali ni kita dapat order dari Nor Azrin dari Muadzam Shah. Alhamdulillah thankyouu so much customer2 yg berminat dgn props #VetoSelfy for your event. Doakan sy sentiasa dimurahkan rezeki tauu. Sy pon sentiasa akan mendoakan kalian.


Dapatkan harga promosi terkini, follow IG,
klik je banner gambar bawah ni.

Nak tempah props sendiri
tapi... takde idea nak buat camne? 
Nahh uols pilih je design, KLIK SINI .

Ups.

Dah ada design dan nak order terus,
Dapatkan juga FREE advise dari Lisa,
klik je link whatsapp dibawah

5 comments:

  1. Wah cantiklah design props ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu... kalau berminat boleh order ya. props ni pelbagai design, sesuai untuk semua majlis.

      Delete
  2. bestnya, boleh tempah macam macam corak laa

    ReplyDelete
  3. alahai suka nya, comel je tengok bila dah siap.

    ReplyDelete
  4. look nice, gudluck for your artwork

    ReplyDelete

Powered by Blogger.