Sunday, November 12

Founder WD, Nad Adleesya buktikan produk bertaraf dunia.


Pernah dengar Women Desiree Essential Cream?

Ohh rupanya ni produk buatan tempatan. Founder WOMEN DESIREE iaitu Nad Adleesya, juga seperti wanita lain di luar sana. Ada masalah kulit wajah, jadi dia dah tentunya guna terlebih dahulu produk hebadd ni kan.

Wajah sekarang jauh berbeza dari dulu. Ya, nampak sama tapi tak serupa. Paling ketara tangg mata tu. Tiada lagi lingkaran hitam yang menggangu pandangan. Makin hari semakin menyilauu dan berseri penangan si kenidd luar biasa ni.

Tak sangka sapu kat 3 point nadi je boleh dapat kesan macam ni skali. Tapi memang tak mustahil sebab nya Extra Tree poeny dalam WD ni fungsinya untuk nyah toksin dari badan, lancarkan darah, membina sel-sel kulit baru.

PUERARIA MIRIFICA pula menstabilkan hormon estrogen, menganjalkan kulit, dan aset aset. Sebab tuw jangan pelikss sapu WD kat nenadi bolehh termontoksss sini sana. Opss!

Nak sihat nak cantik tak salah laburkan sikit duit untuk diri sendiri kan.


jom tengok lebih banyak testimoni hebat

Artikel Terkait


EmoticonEmoticon