Header Ads

Comeback Giveaway by Raydah Alhabsyi


Welcome back my diorr Raydah! Lama dah meyepi dari dunia blogging, bila comeback terus buat giveaway ni. Alhamdulillah moga giveaway ni berjalan lancar. Ahjom kita buat hashtag lubukseni_support_raydah ! Hahh gituw melampau tau ai. Hihi

HADIAH PUN BEST WEI!

Pemenang luckdraw boleh pilih nak 
sebotol Norah punya Organic Hair Removal
Pastu kan, uols leh pulak pilih nak sejuk ka panas ka
best ke best? mesti la best. Ahai.

Giveaway ni tamat 20hb Disember2017

Tolonggg la, bagi Ema peluang dapat hadiah ni. Sebenarnya, kita ni join giveaway tak pernah sekali pun bertuah. Hahahahaa... Pls pls. Dear lucky drawa, do pick my name.

8 comments:

  1. Hiiii thnk youuuu. hahaha in shaa Allah semoga seorang Ema bertuah. ameen. hehe list participants dah update tau. nnt dtg la jenguk jalan2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagi chance tau, kalau tak nanti Ema gegar blog Raydah. Hahahaaa

      Delete
  2. Singgah dari entri yang sama ..Good Luck yer

    https://caramelmacchiyato.blogspot.my/2017/12/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  3. good luck Ema

    salam singgah dari http://www.umifuzy.com/2017/12/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, singgah dari segment yang sama
    https://rodiahamir.blogspot.my/
    Alang-alang tu saya dah follow awak. Salam Perkenalan.

    ReplyDelete
  5. good luck :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  6. good luck :)
    https://mellyacrayola.blogspot.my/

    ReplyDelete

Powered by Blogger.