Saturday, November 25

10 Soalan femes SS yang akan ditanya, anda patut tahu.

SOALAN FEMES


Puas dah scroll ig ni tapi macam tak nampak apa info la. Ingin mengenali secara dekat, manalahh tahu kot terpikatts pada sabun ni. Hiks

Tengok feedback santai kesayangan SS macam best je kan. Tu la ingat nak try, nak tanya macam2 tau. Banyakk ni nak tanya macam torpedo gituw.

Ehh kejap awak. Sebelum tu, mehh luangkan masa SATU minit baca info sabun SS.

1. Nama penuh sabun SS ni apa ye?
Sabun SEJUK SEDAP .

2. Kenapa sabun SS disebut sabun bedak sejuk?
Sabun ni buat dari bedak sejuk sebagai bahan paling utama, dicampur dengan 9 bahan lain.

3. Apa bahan-bahan sabun ni?
Bedak sejuk, minyak zaitun, minyak sawit, minyak kelapa. Bau yakmatt wangi datang dari geranium, ros dan daun rosemary. Sabun ada vitamin C, gliserin & glutathione. Semua nya ada 10.

4. Sabun ni sesuai ke tak dengan saya?
Tak pasti. Kena cuba baru tahu. Asalkan tak ada alergic kat bahan SS boleh guna. Semua jenis kulit boleh pakai termasuklah yang sensitif.

5. Apa fungsi sabun ni?
Kecutkan jerawat & kurangkan kulit berminyak. Dapat bonus kulit halus. Senang citerr, fungsi sebijik bedak sejuk, cara guna je macam sabun.

6. Siapa je yang boleh guna SS?
Setakat ni pengguna paling muda DUA tahun, paling tua 60 tahun. Laki pempuan boleh guna. .

7. Berapa harga sabun?
- berat 50g berharga RM30
- berat 140g pula berharga RM50

8. Saya patut order saiz kecik atau besar?
Setakat nak cuba cuba sesuai atau tak, elok order yang kecik. Nak jimat, order besar. Dapat bonus kotak ekslusif bling bling cam daimon tau.

9. Sabun ada KKM?
Takde cik. Sabun ni homemade, dibuat dari dapur aje. Bersulamkan cinta, bertakhtakan kasih sayang. Dah pakai sekali kompom terjatuh hati.

10. Boleh dapat gift atau diskaun tak?
Order sabun saiz 140g ada kupon rebate. Untuk pembelian kali ketiga, boleh tebus harga guna kupon tersebut. Gift takde setakat ni, akan diberitahu dari semasa ke semasa.


Dah baca masih ada yang tak clear? Atau nak tanya soalan lain yang terbuku di hati meruntun jiwa? Mehh la kita borak panjang lebar ya.

FAST RESPONSE 👇 👇 👇 👇 👇
Info lanjut, klik link

Artikel Terkait


EmoticonEmoticon