Wednesday, April 26

Comel sangadd ni? Buah tropika segar dari kertas.

Auchhhh kenapa comel sangat niiihhh arghhhh geram ! Kreatif betul lah idea Mr. Printables buat kraftangan buah-buahan dari kertas. Nampak macam real je, rasa cam nak makan pon ada. Yang penting kena ada ukuran yang tepat untuk hasilkan buah yang kiut miut macam ni. 





 










Btw benda ni boleh dijadikan aktiviti masa lapang and sesuai kalau dibuat bersama kanak-kanak. Berkreativiti sambil belajar gittew....

Bagi yang nak cuba buat boleh download template buah dari sini Mr. Print
Selamat mencuba chuoolllsss !!!!

Nak puas lagi nak tengok ? Cuba tengok sini pulak ; 

Artikel Terkait