Header Ads

Buah-buahan tropika segar datang dari ladang kertas.

Auchhhh kenapa comel sangat nih arghhhh geram ! Kreatif betul lah idea Mr. Printables buat kraftangan buah-buahan dari kertas. Nampak macam real je, rasa cam nak makan pon ada. Yang penting kena ada ukuran yang tepat untuk hasilkan buah yang kiut miut macam ni. 


Apepun benda ni boleh dijadikan aktiviti masa lapang dan sesuai kalau dibuat bersama kanak-kanak. Berkreativiti sambil belajar gittew.

Bagi yang nak cuba buat boleh download template buah dari sini Mr. Print
Selamat mencuba chuoolllsss ! Nak puas lagi tengok, cuba tengok sini pulak ; 





 









Powered by Blogger.