Friday, February 10

Bila mentol lampu meletup, inilah hasilnyaaa... kagum !


[15 gambar] Biar betul buat seni guna mentol lampu ? 

Ibarat idea yang datang dari mentol lampu yang menyala-nyala gitu kahkah. Berpuluh tahun hidup pakai benda ni tapi sekali pon tak pernah terlintas kat fikiran Vv untuk buat art guna mentol ni. He is way more creative and innovative than anyone else. Isn't ?


Siapa orang tu ? Okay beliau merupakan bekas seorang ahli kimia dan seorang photographer bernama John Smith yang berusia 28 tahun. Yang tak boleh bla nya, beliau hanya mengambil gambar dengan menggunakan LOW BUDGET CAMERA ONLY !! Korang camera mahal-mahal buat apa? Selfi je kojo eh takde kojo lain dah hahaha. Dan yang pastinya semua hasil gambar yang beliau ambil hanya berunsurkan exploding light bulb yang telah diisi dengan pelbagai bahan yang berwarna-warni.

Here are some of his wonderful photo. Take a look !!



 










Artikel Terkait


EmoticonEmoticon