Thursday, February 9

Patung Playmobil pun pandai ber-photoshoot tau.


[80 GAMBAR]
Playmobil selalunya di keluarkan dalam bentuk set. 
Ada tema tertentu.
Saiz dia dalam 7.5cm (lebih kurang 3 inci)
Dulu, orang panggi "Klicky".
Patung ni boleh tahan femes di kalangan pengumpul tegar figura atau playsets.
Asalnya dicipta oleh Hans Beck.
Dia ambil masa 3 tahun nak hasilkan satu Playmobile yang simple & flexible.
Dia punya muka sebijik macam budak selalu lukis.
(kepala besar, takde hidung, pastu senyum bukan main lebar lagi kann). 

Ofkos la bebudak suka giler sebab follow rapat lukisan budak.
Camtu la cara camne patung ni femes sampai sekarang.
Tak kisal la camne pun,
sebenarnya nak hightlight satu IG ni.

Kerja dia menghias patung tadi,
& buat real photography.
Result dia is ohsem,
membuatkan kita yang tak minat patung ni jadi terrr minat pulak.

zass, jom tengok gambar kat bawah ni






ni antara figura Playmobil for animal series. comel kan ? haha

Artikel Terkait