Thursday, February 9

10 Gaya rambut paling senang untuk semua majlis.


[32 gambar] Siapa freehair sini ? Tak freehair pon still boleh cuba hair style ni kat rumah bila free.  Yelah even kat rumah pon, kalau jenis yang gugurl tu mesti suka nak melawa kan. Padahal tak keluar pon hahaha. *kita paham sebab adik Ema macam tu mueheheheh*

Okay ni antara style rambut yang senang dibuat tapi boleh tahan style dan cantik.  Senang dan cepat untuk dibuat.  Nanti nak ajar lah adik Ema buat rambut macam ni hehee

1.  The Modern Messy Bun


2.  The Mega Volume Double Pony


3.  The Twist and Pin


4.  The Grown Up Half Up Half Down


5.  The Reversed French Twist Pony


6.  The Knotted Low Bun


7.  The Cool Girl Twist


8.  The Headband Tuck


9.   The Hair Headband


10.  The Fanned Out Bun


SELAMAT MENCUBA !!!!

 Source Retrieved from Marie Claire

Artikel Terkait


EmoticonEmoticon