Friday, November 4

SERIK dengan minyak herba ni ! Betul ke mujarab?


Siapa pernah cuba minyak herba sebelum ni? Tak kisah apa jenis jenama... lebih banyak tak mujarab daripada yg mujarab kan. Sebabnya terlalu banyak FAKE !!!

Bayangkan satu produk sampai lebih 5 ke 6 kali dipalsukan. Termasuklahhh FAKE PRODUCT untuk jenama Minyak Herba Asma Mujarab. Minyak herba yg semakin mendapat permintaan tinggi ini juga tak terlepas dari sifat ketamakan manusia mengaut keuntungan cara mudah. Cissss !


Bagi mengelakkan korang terrrr beli minyak tipu, ni hakak nak share detail pasal Minyak Herba Asma Mujarab.

PENERANGAN RINGKAS MINYAK HERBA ASLI
===========================================
Untuk pengetahuan semua, proses tradisional dilakukan untuk menghasilkan MINYAK HERBA ASMA MUJARAB ! Ramuan minyak ini original daripada Pakcik Lebai sendiri, untuk menjaga kualiti ramuan herba rahsia agar menjadi warisan turun temurun. Sudah lebih 40 tahun minyak herba ini telah diproses secara "HOMEMADE". Walaubagaimanapun, produk masih baru dalam pasaran online (setahun lebih).
Minyak herba ini dikeluarkan bawah syarikat Enterprise (SSM) dan mempunyai puluhan ribu testimoni pelbagai usia. Ujian Pusat Akta Racun Negara sudah dibuat dan diyakini bebas dari sebarang bahan merbahaya. Minyak herba ini tidak pernah diproses daripada kilang GMP atau R&D semula di bawah syarikat SDN. BHD. So, bila ada yg mendakwa minyak ini dibawah keluaran syarikat SDN. BHD. dengan ini adalah diyakini itu adalah produk tiruan !!!!

Untuk mendapatkan yang ASLI, belakang botol dilekatkan sticker HOLOGRAM, QR CODE dan NOMBOR SIRI. Kalau tiada, bermaksud produk TIRUAN !!! Jadi, bila semua clear, sticker semua cukup, makanya anda sudah boleh gunakan minyak herba ini tanpa was. Kandungan bahan sememangnya halal dan selamat, sesuai untuk semua lapisan pengguna.


RUJUK VIDEO DI BAWAH TENTANG
CARA MENGENALPASTI PRODUK ASLI


CONTOH PRODUK TIRUAN
=========================

UNTUK MAKLUMAT LANJUT, 
KLIK LINK DIBAWAH UNTUK LAYARI


Antara testimoni Minyak Herba Asma Mujarab
(Klik gambar untuk besarkan imej)
Nak lihat lebih banyak testimoni, sila klik link dibawah

Untuk belian, boleh terus hubungi HQ:
- En. Hafis 013 480 6787 (Bahagian Pemasaran)
- Puan Nurul : 017 6239935 ( Produk Owner)



Buat kaki tipu diluar sana, mehh hakak nak bagi ceramah sikit (hakak dah jadi ustajjjah pulak ni). Tak baik tau buat barang FAKE, sanggup menipu dan memalsukan sesuatu untuk kepentingan sendiri..... Kesian customer.

Kejujuran adalah penyempurnaan iman dan pelengkap keislaman seseorang.

Allah berfirman (yang artinya), "Wahai orang-orang yg beriman, bertakwalah kalian kepada Allah dan hendaklah kalian bersama-sama dengan orang jujur". (Q.s. At-Taubah:119)

Artikel Terkait


EmoticonEmoticon