Saturday, November 26

Murah dan "Mudah Kurus" modal hanya RM20

Nak kurus, risau habis beribu ringgit.
Nak kurus, risau sampai menyeksa diri.
Nak kurus, risau berlapar sepanjang hari.

Tapi kan, sejak jumpa dgn Dr. Malinda, semua "kerisauan" diatas dapat dicapai.



Hanya bermodalkan RM20, kita dibekalkan dgn Ebook Resepi Langsing . Bukan 1 siri ebook, tapi 4 siri tau !!!! Memang BEST, resepi kurus serba lengkap ! Jika follow A to Z apa yg ada dlm ebook ni, kita mampu turunkan berat badan 10kg dalam masa 8 minggu tau !!!! Terbaik sis !


Jika berminat, boleh WA di 018 7674430 
dan berikan kata laluan "SAYA NAK". 

Bukan takat ebook je tau, PAKEJ KURUS LAIN pun ada. Ofkos la lebih advance sebab ada personal coaching. Kita juga akan diberi pendedahan berkenaan hCG. Whatssss??? HCG tu apa... Okke la, hakak share sikit pasal hCG ni ya.

************************
Human Chorionic Gonadothrophin (hCG) iaitu sejenis hormon dlm badan manusia (lelaki & perempuan). Ia dihasilkan pada kadar yg tinggi oleh wanita hamil utk perkembangan bayi yg sihat.

Apa kaitan hCG dengan kurus? 

Hormon ni lah yg bertindak sebagai "kunci" menggerakkan lemak dalam badan. Ini kerana, ia membantu hypothalamus merangsang penggunaan lemak tersimpan sebagai sumber tenaga.



Hormon hCG akan membantu untuk seimbangkan sistem endokrin, menghasilkan endorphin yang akan membantu untuk emosi yang lebih baik, fokus dan bertenaga.

Apabila lemak ditukarkan kepada tenaga – ini akan mengurangkan radang didalam badan. Tidak hairan jika ramai yg dapat menurunkan tekanan darah, kolestrol, gula dlm darah, sakit sendi, jerawat, tiada lagi masalah sakit kepala, allergic & banyak masalah sistem imun yg lain.

Senang cerita, rawatan hCG adalah transformasi baru dalam dunia pelangsingan tau. Rawatan ini selamat kerana tiada kesan sampingan serius, serta dipantau oleh doktor. Kalaulah bahaya, dah tentu kandungan 1,000,000 IU hCG dalam badan wanita ketika hamil juga akan mengalami masalah serius kan ?!!!

So sekarang, anda dah faham ke setakat ni? Selain tu, apa lagi yg best ya? Baca bawah ni.


Bukan rawatan ni aje tau, ada juga PAKEJ LAIN yang membolehkan anda berpeluang mendapat personal coach selama 8 MINGGU bernilai RM199 SECARA PERCUMA. Topik yg dibincangkan adalah seperti DI ATAS, berbeza mengikut coaching setiap minggu.


Nak info lanjut,..

Bolehhhh direct contact Dr. Malinda  +60 17 508 4430
Untuk rujukan: FB Dr Malinda atau Page Rasmi


TESTIMONI & PENGALAMAN PROGRAM "MUDAH KURUS"





Artikel Terkait


EmoticonEmoticon