Friday, November 25

Bedak TANAH LIAT penawar ruam bayi ?? Biar betul !


Beberapa hari lepas, Vv ada terjumpa satu bedak ni, saja lah nak try kan... Walaupun untuk bayi, orang dewasa pun boleh pakai tau... Namanya RUAM BAYI POWDER (RBP) atau Bedak Ruam Bayi. Comel bekas (yela khas untuk baby kan..)

ehh budak tecik ni happy tengok aku atau bedak ni?

Tapi kan, bila bukak je, tengok isi bedak ni... rasa pelik, sebab isi lembik macam krim.. krim foundation ke hapa ni... ok musykil. Risau gak kot-kot bedak lembik ni dah masuk angin (.......ehh! masuk angin?).

Bila baca info pasal bedak ni, baru tahu alkisahnya bedak ni memang camni sebab diperbuat dari tanah liat putih bermutu tinggi dan dicampur dgn air galian semulajadi (cth seperti air zam-zam).



Tapi, ni bukanlah kali pertama Vv terjumpa bedak ni. Rupanya ada tiruan. Contohnya seperti PEMBOHONG BESAR dibawah ni.... Ruam Bayi Powder (RBP) TIDAK PERNAH menukar packaging baru kepada nama Bedak 'Asma tau ! So, hati-hati lah ya, jangan terpedaya.




DARI TANAH KITA DIJADIKAN
DAN DARI TANAH JUGA
SEGALA PENAWAR TERCIPTA

Untuk pengetahuan, bedak ni mampu merawat masalah kulit seperti psoriasis, ekzema, kurap, panau, kayap, ruam susu (bayi), ruam panas, kudis, kudis buta, cacar air, jerawat, luka & lain lain. Bawah ni antara testimoni positif oleh pengguna RBP :



Nak tahu info BEDAK RUAM BAYI, khasiat & testimoni lain... atau berminat untuk mencuba, boleh lah direct ke page jualan diorang ya... ingat ya, jangan terpedaya dgn produk tiruan.

HQ En. Hafis 013-4806787 (Bahagian Pemasaran)
Puan Nurul : 017-6239935 (Produk Owner)

Artikel Terkait


EmoticonEmoticon