Sunday, July 3

Keputusan PEMENANG first giveaway Vv

Dengan ini tamatlah Giveaway Sejuk Sedap Ramadhan 2016 yang bermula pada 15/2/2016 hingga 30/6/2016 .

Terlebih dahulu Vv nak ucap terima kasih banyak sebab support first giveaway kami . Niat dihati nak kenal blogger , terharu sangat sebab mendapat sambutan sehingga 83 penyertaan !


Vv juga nak minta maaf sebab terlewat sehari announce nama pemenang . Janji aritu 2/7/2016 Sabtu . Disebabkan (Vv kat area kampung dah dua hari) line tak berapa kuat nak update blog , Vv gagal annouce semalam . Ampun ya !


Dengan ini diumumkan pemenang GIVEAWAY SEJUK SEDAP RAMADHAN 2016 adalah :

======= hadiah utama =======

NO 76
(sudah dituntut , baju telah di pos)
1 x T-shirt Exclusive Sabun Sejuk Sedap berharga RM 58


===10 hadiah menarik yang lain ===

NO 64 & 77
(kedua2nya dah tuntut , sabun telah di pos)
2 x Sabun Sejuk Sedap berharga RM 35 


NO 18 & 74
(kedua2nya dah tuntut , hadiah dah dapat)
2 x Sampul Duit Raya Sabun Sejuk Sedap

NO 59 & 35
(banner di pasang pada 16 july sabtu)
2 x Tapak iklan Top Sponsor Blog (sebulan)

NO 47 & 09
(kedua2nya dah tuntut , hadiah dah dapat)
2 x Duit Raya RM 5 / boleh tukar ke topup

NO 72 & 44
(satu dah pos, satu belum tuntut)
2 x Beg Tote Corak saiz 44cm(T) x 37cm(L)


Diharap pemenang beritahu detail seperti ; nama , alamat , no. peserta dan no. telefon kepada EMA 0136483362 (whatsapp only) atau melalui email hsaadiah.mr@gmail.com untuk menuntut hadiah anda . TQ

========================

Pemenang bertuah dah pun dikenal pasti dan keputusan adalah muktamad . Diharap agar yang kurang bernasib baik tu boleh cuba lagi contest/giveaway akan datang . Tuah ayam nampak di kaki , tuah orang siapa yg tahu . Peace ! 

Trik memilih pemenang :
  • Mengguna pakai khidmat adik kembar Vv untuk buat cabutan bertuah .
  • Untuk hadiah t-shirt exclusive , semua peserta layak menang . 
  • Vv sediakan kertas nombor bermula dari 0, 1, 2, 3,.... hinggalah 9 . Kembar akan buat cabutan bertuah . 
  • Si kakak akan cabut no.pertama dan si adik akan cabut no.kedua . No. pertama & no.kedua akan digabung membentuk satu nombor bertuah . Tahniah !

  • Untuk 10 hadiah yang lain , ada sebab kenapa Vv bagi link "Senarai peserta & pemenang" ke setiap link peserta sebanyak lebih dua kali . Ohh maaf , ada sorang dua dapat sekali je link tu sebab Vv tak dapat hantar comment . Maybe sebab setting di blog peserta itu sendiri .
  • Peserta dapat peluang sebanyak 50% bila drop comment di link tersebut .
  • Ada 12 comment disitu , malangnya dua comment tak dikira sebab blogger hanya drop comment (tetapi tidak join giveaway) . Ups melepas laa ! 
  • 10 comment yang tinggal menjadikan mereka peserta wajib dapat hadiah untuk 10 hadiah yang lain tadi . Hehehee ... Tahniah !

Sila rujuk Peserta Giveaway Sejuk Sedap [klik sini]

SEMUA HADIAH AKAN DI PROSES PADA MINGGU DEPAN (BERMULA 11/7/2016) BAGI MEMBERI LALUAN KEPADA SAMBUTAN HARI RAYA . HARAP MAKLUM .

Artikel Terkait

21 Luahan Hati

Alhamdulilla terselit no 9 . Thankyou oenganjur and twins. Selamat hari raya maaf zahir dan batin

Alhamdulillah. Rasa macam tak salah pandang. ^_^

tahniah kepada semua pemenang . ALHAMDULILLAH shahril pun terpilih jgk . hahaha . Visit here for a while. Kejap lg dah busy nak buat kuih raya . Pay me a visit kayy .

Alhamdulillah...ada juga no 35 yerkk

wah tahniah kepada semua pemenang! :) terima kasih kpd penganjur dan adik-adik :)

tahniah kepada semua pemenang..

Awak2. Kalau saya no 7, saya dapat hadiah tak? Sbb awak tulis dekat situ 76. Means no 7 & 6 tak dapat ke? Saya dah hantar details btw. Kalau saya salah, just ignore that details >=<

selamat hari raya.. tahniah nuat semua pemenang.. kita number 75.. huk3.. sikit jer lg nk bertuah..he3..

already sent details on email . please check ur email .. tq .. no 72

Tahniah jugak lah.... huhuhu

Tahniah diucapkan kepada semua pemenang... Tahniah jugak diucapkan kepada penganjur dan penaja... Alhamdulillah...


EmoticonEmoticon