Header Ads

Keputusan PEMENANG first giveaway Vv

Dengan ini tamatlah Giveaway Sejuk Sedap Ramadhan 2016 yang bermula pada 15/2/2016 hingga 30/6/2016 .

Terlebih dahulu Vv nak ucap terima kasih banyak sebab support first giveaway kami . Niat dihati nak kenal blogger , terharu sangat sebab mendapat sambutan sehingga 83 penyertaan !


Vv juga nak minta maaf sebab terlewat sehari announce nama pemenang . Janji aritu 2/7/2016 Sabtu . Disebabkan (Vv kat area kampung dah dua hari) line tak berapa kuat nak update blog , Vv gagal annouce semalam . Ampun ya !


Dengan ini diumumkan pemenang GIVEAWAY SEJUK SEDAP RAMADHAN 2016 adalah :

======= hadiah utama =======

NO 76
(sudah dituntut , baju telah di pos)
1 x T-shirt Exclusive Sabun Sejuk Sedap berharga RM 58


===10 hadiah menarik yang lain ===

NO 64 & 77
(kedua2nya dah tuntut , sabun telah di pos)
2 x Sabun Sejuk Sedap berharga RM 35 


NO 18 & 74
(kedua2nya dah tuntut , hadiah dah dapat)
2 x Sampul Duit Raya Sabun Sejuk Sedap

NO 59 & 35
(banner di pasang pada 16 july sabtu)
2 x Tapak iklan Top Sponsor Blog (sebulan)

NO 47 & 09
(kedua2nya dah tuntut , hadiah dah dapat)
2 x Duit Raya RM 5 / boleh tukar ke topup

NO 72 & 44
(satu dah pos, satu belum tuntut)
2 x Beg Tote Corak saiz 44cm(T) x 37cm(L)


Diharap pemenang beritahu detail seperti ; nama , alamat , no. peserta dan no. telefon kepada EMA 0136483362 (whatsapp only) atau melalui email hsaadiah.mr@gmail.com untuk menuntut hadiah anda . TQ

========================

Pemenang bertuah dah pun dikenal pasti dan keputusan adalah muktamad . Diharap agar yang kurang bernasib baik tu boleh cuba lagi contest/giveaway akan datang . Tuah ayam nampak di kaki , tuah orang siapa yg tahu . Peace ! 

Trik memilih pemenang :
  • Mengguna pakai khidmat adik kembar Vv untuk buat cabutan bertuah .
  • Untuk hadiah t-shirt exclusive , semua peserta layak menang . 
  • Vv sediakan kertas nombor bermula dari 0, 1, 2, 3,.... hinggalah 9 . Kembar akan buat cabutan bertuah . 
  • Si kakak akan cabut no.pertama dan si adik akan cabut no.kedua . No. pertama & no.kedua akan digabung membentuk satu nombor bertuah . Tahniah !

  • Untuk 10 hadiah yang lain , ada sebab kenapa Vv bagi link "Senarai peserta & pemenang" ke setiap link peserta sebanyak lebih dua kali . Ohh maaf , ada sorang dua dapat sekali je link tu sebab Vv tak dapat hantar comment . Maybe sebab setting di blog peserta itu sendiri .
  • Peserta dapat peluang sebanyak 50% bila drop comment di link tersebut .
  • Ada 12 comment disitu , malangnya dua comment tak dikira sebab blogger hanya drop comment (tetapi tidak join giveaway) . Ups melepas laa ! 
  • 10 comment yang tinggal menjadikan mereka peserta wajib dapat hadiah untuk 10 hadiah yang lain tadi . Hehehee ... Tahniah !

Sila rujuk Peserta Giveaway Sejuk Sedap [klik sini]

SEMUA HADIAH AKAN DI PROSES PADA MINGGU DEPAN (BERMULA 11/7/2016) BAGI MEMBERI LALUAN KEPADA SAMBUTAN HARI RAYA . HARAP MAKLUM .

22 comments:

  1. Alhamdulilla terselit no 9 . Thankyou oenganjur and twins. Selamat hari raya maaf zahir dan batin

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah. Rasa macam tak salah pandang. ^_^

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada semua pemenang . ALHAMDULILLAH shahril pun terpilih jgk . hahaha . Visit here for a while. Kejap lg dah busy nak buat kuih raya . Pay me a visit kayy .

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...ada juga no 35 yerkk

    ReplyDelete
  5. wah tahniah kepada semua pemenang! :) terima kasih kpd penganjur dan adik-adik :)

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  7. Awak2. Kalau saya no 7, saya dapat hadiah tak? Sbb awak tulis dekat situ 76. Means no 7 & 6 tak dapat ke? Saya dah hantar details btw. Kalau saya salah, just ignore that details >=<

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya.. tahniah nuat semua pemenang.. kita number 75.. huk3.. sikit jer lg nk bertuah..he3..

    ReplyDelete
  9. already sent details on email . please check ur email .. tq .. no 72

    ReplyDelete
  10. Tahniah jugak lah.... huhuhu

    ReplyDelete
  11. Tahniah diucapkan kepada semua pemenang... Tahniah jugak diucapkan kepada penganjur dan penaja... Alhamdulillah...

    ReplyDelete

Powered by Blogger.