Header Ads

30 Resepi Atkins terlajak sedap confirm lulus!

AMARAN: jangan terpedaya dengan gambar display (sebab itu semua berkarbohidrat tinggi). Walaupun rupa masakan yang dimasak sendiri oleh atkians kurang menarik, itulah sebenarnya RAHSIA KEJAYAAN diet atkins uolls !
.
Klik gambar makanan (dibawah)
untuk lihat resepi !




  

















  









18 comments:

  1. amende lah, pic view bukan main cantik berselera, bila buka link gambar makanan tah apa2, tlg lah jgn menipu...

    ReplyDelete
  2. MrSummer Day : itulah beza gambar makanan untuk diet atkins dgn makanan berkarbohidrat tinggi (pic cantik berselera) . Sepatutnya memberi inspirasi nak kurus , bila kita dah lulus diet atkins barulah merasa nak makan sedap2 camtu . Yang sedap itulah banyak yg menggemokkann ...

    ReplyDelete
  3. Hai Sis, blh sy share recipe ni dlm group facebook..tq

    ReplyDelete
  4. Hai Sis, blh sy share recipe ni dlm group facebook..tq

    ReplyDelete
  5. wahhh..best tgk gmbr2 resepi...sangat menyelerakan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampak mcm sedap la, rasa tak tahu sedap ke tak. sebab makan untuk kurus ni selalunya tak sedap. hehehe

      Delete
  6. Mak aiii..resepi diet ke macam ni? Semua pun nak diet macamni

    ReplyDelete
  7. banyak nya resepi. masa terluang boleh lah buat ni

    ReplyDelete
  8. paling senang nak diet.masa pantang nanti... hehe

    ReplyDelete
  9. woww menarik buat perut berbunyi saja..hurm marvelouss

    ReplyDelete
  10. Betul ke makanan diet atkins ni..hehehe..nampak sedap je ha...

    ReplyDelete
  11. alamakk sekali bukak link, baru betul makanan diet. Makanan orang diet memang nampak menyelerakan berbanding makanan diet

    ReplyDelete
  12. ssh skit nak diet klu dah kna gastrik..perut asyik mtk mkanan jer..hihi

    ReplyDelete

Powered by Blogger.