Tuesday, June 28

30 Resepi Atkins terlajak sedap confirm lulus!

AMARAN: jangan terpedaya dengan gambar display (sebab itu semua berkarbohidrat tinggi). Walaupun rupa masakan yang dimasak sendiri oleh atkians kurang menarik, itulah sebenarnya RAHSIA KEJAYAAN diet atkins uolls !
.
Klik gambar makanan (dibawah)
untuk lihat resepi !




  

















  









Artikel Terkait

8 Luahan Hati

amende lah, pic view bukan main cantik berselera, bila buka link gambar makanan tah apa2, tlg lah jgn menipu...

MrSummer Day : itulah beza gambar makanan untuk diet atkins dgn makanan berkarbohidrat tinggi (pic cantik berselera) . Sepatutnya memberi inspirasi nak kurus , bila kita dah lulus diet atkins barulah merasa nak makan sedap2 camtu . Yang sedap itulah banyak yg menggemokkann ...

Hai Sis, blh sy share recipe ni dlm group facebook..tq

Hai Sis, blh sy share recipe ni dlm group facebook..tq

wahhh..best tgk gmbr2 resepi...sangat menyelerakan :)

nampak mcm sedap la, rasa tak tahu sedap ke tak. sebab makan untuk kurus ni selalunya tak sedap. hehehe


EmoticonEmoticon