Header Ads

Sabun T3 oil dah habis tapi rindu nak buat lagi !


Amacam ?? Iolls terpikat tau dengan sabun tu . Actually Ema buat sabun ni lama dah , baru teringat nak update . Sekadar perkongsian suka-suka je buat blogger yang singgah lalu di tempat jajahan kami ni . Heheheee .. 

Sedikit info tentang sabun T3 Oil : 
Sabun ini mengandungi glicerin , minyak tea tree, daun oregano dan fruity fragrance . Dari segi bau , lebih kepada bau herba dan teh . Dari segi khasiat , daun oregano dan minyak tea tree mengandungi anti-bakteria serta mempunyai kadar antioksida yang tinggi bagus untuk kesihatan . . Sabun ni boleh letak kat satu sudut sinki , orang boleh basuh tangan guna sabun ni . Selain itu , boleh dijadikan doorgift juga .

Ohya ! Ema tak jual pun , buat untuk pakai sendiri . Tapi kalau nak , mana tahu kot-kot nak selit untuk bagi gift kat orang , boleh request la kat Ema . Ada rezeki tu dapatlah , takda rezeki awak jangan touching pulak . Huhuu ...





4 comments:

  1. macam agar-agar rupanya sabun (>_<)

    ReplyDelete
  2. Sepertinya boleh dicoba nih, tp sayang lum ada di pasar ...

    ReplyDelete
  3. kena cuba la, nampak menarik sangat

    ReplyDelete
  4. menarik hasil kerja camni, macam macam boleh jadi bila tangan kreatif

    ReplyDelete

Powered by Blogger.