Header Ads

Sabun T3 oil dah habis tapi rindu nak buat lagi !


Amacam ?? Iolls terpikat tau dengan sabun tu . Actually Ema buat sabun ni lama dah , baru teringat nak update . Sekadar perkongsian suka-suka je buat blogger yang singgah lalu di tempat jajahan kami ni . Heheheee .. 

Sedikit info tentang sabun T3 Oil : 
Sabun ini mengandungi glicerin , minyak tea tree, daun oregano dan fruity fragrance . Dari segi bau , lebih kepada bau herba dan teh . Dari segi khasiat , daun oregano dan minyak tea tree mengandungi anti-bakteria serta mempunyai kadar antioksida yang tinggi bagus untuk kesihatan . . Sabun ni boleh letak kat satu sudut sinki , orang boleh basuh tangan guna sabun ni . Selain itu , boleh dijadikan doorgift juga .

Ohya ! Ema tak jual pun , buat untuk pakai sendiri . Tapi kalau nak , mana tahu kot-kot nak selit untuk bagi gift kat orang , boleh request la kat Ema . Ada rezeki tu dapatlah , takda rezeki awak jangan touching pulak . Huhuu ...





2 comments:

  1. macam agar-agar rupanya sabun (>_<)

    ReplyDelete
  2. Sepertinya boleh dicoba nih, tp sayang lum ada di pasar ...

    ReplyDelete

Powered by Blogger.