Header Ads

PANCAKE lulus Atkins !



Choc spread :
Panaskan whipping cream add choco powder dan stevia secukup rasa siap ,
(resepi dari owner asal pun tiada sukatan sume agak-agak je)

whipping cream 1/2 cawan - 1cawan
3 sudu besar cocoa powder.

Resepi pancake / lempeng
Telur 2 biji + cheese cream (resepi asal ada baking powder , nak letak boleh , tak letak pun boleh)
dan masakkan dalam non stick pan .

cream cheese dalam 30-50gm rasanya

= gambar sebenar (bawah) mengikut resepi diatas =



Sumber : Buku Resepi Cik Bunga April
Resepi oleh : Suriaty Sulaiman
***** TEKAN GAMBAR DIBAWAH
untuk kembali ke KOLEKSI RESEPI

.

6 comments:

  1. dah lama xmakan pancake. selalu kalau makan pn dekat mcd time breakfast

    ReplyDelete
  2. inilah sebenarnya RAHSIA KEJAYAAN diet atkins, korangg patut cuba resepi ni, memang terbaik! dan boleh kurus cepat sebab kurang karbohidrat

    ReplyDelete
  3. menarik juga kan makanan atkin ni. cara buat pun takde la susah mana pun, asalkan rajin, semua pasti boleh ke arah kehidupan yang lebih sihat

    ReplyDelete
  4. bila ada resepi macam ni, barulah comfirm lulus diet

    ReplyDelete

Powered by Blogger.