Thursday, June 23

Hobi lumayan jual phone casing yang dihias henna.


[20 GAMBAR] Biasa kita tengok orang pakai inai ala-ala henna tu kat tangan atau kaki (lebih kepada anggota badan) . Tapi yang ni memang ohsem ada juga menjadikan henna sebagai sumber pendapatan dengan menambah servis kepada menghias phone casing ! Wahhh ... terbaik tok .

Kat bawah ni ada 3 profile pereka henna jenis phone case yang menambat hati Ema.


#1
Yang pertama ialah Aroosa . Suka dia punya henna art sebab halus je dia lukis dan agak terperinci . Tak hairanlah kenapa dia ada ramai followers . Siap ada youtube lagi ajar orang buat henna phone case .




#2
Yang kedua ialah Rianggraeni (berbelit lidah nak nyebut namanya) as known as Ria . Ema suka dia punya henna art sebab colourful of course ! Tengok la tu amboi penuh warna pelangi . Hahahaa sumpah comel macam nak gigit-gigit ! Lagi satu dia ni macam-macam pattern boleh lukis . 


#3
Yang kedua ialah Zarina Nasir as known as Reen . Ema suka dia ni pulak sebab dia banyak lukis pasal DREAM CATCHER untuk henna phone case [klik sini kalau nak tahu apa itu dream catcher] . Kalau ikutkan tracking gambar , dia baru start upload pasal phone case dia lebih kurang seminggu lepas . So , there are more to come . We watching you , gudluck sayang !




HAPPY READING !

Artikel Terkait