Saturday, June 18

Dia punya kesan khas malas nak cerita, kau tengok sendiri.


[12 GAMBAR]
Mykie jurusolek artis dan pereka kesan khas profesional .
Dia berasal dari Pennsylvania , lahir pada 1 Nov 1989 (berumur 26 tahun) .
Beliau dibesarkan di Philadelphia.
Lepas tu, berpindah ke Los Angeles demi kerjaya .

Dia start uplod video kat utube bulan April , 2014.
Boom!
1.4 juta pelanggan YouTube pada Jun 2016 .

Mekap dia ada sikit mental.
Dia punya kesan khas takpayah cerita la .
Melambak hasil seni dia kat media sosial .
Kat bawah ni Ema dah bagi link .  


Hasil seni beliau turut dimuat naik di YouTube dan Instagram. 














Artikel Terkait