Sunday, June 26

Emak kita pun bersejuk-sedap juga !


[ Emak kita pun bersejuk-sedap juga ! ]


Ini emak Vv , umurnya sangat hampir 50 tahun . Selalu umur camni , dah ada jeragat semua , kulit muka dah kusam kepam . But still , masih gojes dan natural beauty . Selain kerap memakai masker putih telur , paling Vv syokk , dia pakai sabun muka kegemarannya #‎sabunsejuksedap tau  !
.
Emak selalu beritahu "sayangi diri kamu sebelum sayang pada orang lain" ya betul tu ! Sebab Vv yakin "kerana dirimu wahai wanita begitu berharga". 

[klik gambar untuk besarkan imej]
.
.
Sabun bedak sejuk pertama di Malaysia
PENTING !!! Sabun khas kepada
kulit sensitif berminyak & berjerawat
.
.
Jom ikut petua orang lama ,
tetapi dengan cara
yang lebih moden
.
.
Berat sabun 140 gram ,
besar bak hanggg , tengok pun tahu .
Boleh tahan penggunaan 2 - 3 bulan
Harga pasaran RM 35
tak termasuk postage
.
Hah ! Apa tunggu lagi ??
whatsapp ema > 0136483362 < 
whatsapp ema > 0136483362 < 
whatsapp ema > 0136483362 <
.
.
Eh kejap pelisss ,
Ni SABUN apa ni ??
First time dengar !!!
~ Macam menarik jerrr ~
.
.
Kempen 5S
semua-suka-sabun-sejuk-sedap

Artikel Terkait


EmoticonEmoticon