Thursday, June 23

Kasut boots baby guna kain berbulu atau kain felt.

Selalunya baby boots ni dipakai untuk anak-anak obersea . Jarang orang malaysia nak pakai , hahahaa . Tapi baby boots ni sangat bagus kat baby time waktu malam atau cuaca sejuk sangat . Kadang aircond dalam kereta bukan main sejuk lagi , ngalahkan musim salji . Maka , baby boots ni boleh lah digunakan untuk baby uols .

Kat bawah ni ada basic menjahit baby boots . Bila dah terer yang bawah ni , kita just adjust je nak letak tali ke (macam gambar kat atas) , nak letak bulu ke , nak letak butang ke sukati . Yang penting kasut ni memang comel gila , nasib baik kaki Ema dah macam gajah . Kalau tak lama dah buat untuk siri sendiri (sebab anak buah semua dah besar gorila, hahaha).

Jom kita tengok cara buat ya, 
ukuran ikut saiz kaki baby anda ok , 
jangan main gunting je . Hehehee



Artikel Terkait


EmoticonEmoticon