Sunday, May 22

Komen pengguna Sabun Sejuk Sedap

Sabun bedak sejuk pertama di Malaysia

Harini Vv nak share komen pengguna Sabun Sejuk Sedap yang mula mendapat tempat di hati pengguna . Pihak 3S mengucapkan jutaan terima kasih atas sokongan peminat sabun homemade .

Dapatkan lebih banyak testimoni dengan cara :
Whatsapp ema >>> 0136483362 <<<
Whatsapp ema >>> 0136483362 <<<
Whatsapp ema >>> 0136483362 <<<





Pati bunga ros gabung dgn daun rosemary .
.
Kalau macam ni la bahannya , memang wangi habis lah !!! Kita pun tahu khasiat bunga ros ni memang banyak . Tak rugi cuba ‪#‎SabunSejukSedap‬ , puas hati betul kita !

(Klik gambar diatas utk besarkan imej)



Wahh ! Parut jerawat pun boleh hilang !
.
Tengok muka kat cermin , rasa muka ni macam makin lawa jerrrr ! Eh syok nampak . Rupanya parut dah hilang , pastu flawless semacam je lepas guna ‪#‎SabunSejukSedap‬ !

(Klik gambar diatas utk besarkan imej)



Dahi ke bulan ?? Bukan mengata tapi kenyataan !
.
Kau TAK PAYAH nak nganjing aku sangat ! Sekarang dahi aku makin licin . Sejak guna ‪#‎SabunSejukSedap‬ , tahap konpiden aku makin bertambah . Excited sungguh ! 

(Klik gambar diatas utk besarkan imej)



Markonah ada kulit sensitif , sekarang baru nak cuba2 pakai bedak sejuk . Ada apa dengan petua berbedak sejuk orang lama ?? Banyak . Sekarang lagi mudah sebab bedak sejuk dah tukar ‪#‎SabunSejukSedap‬ . Mudah & cepat cuci muka .

(Klik gambar diatas utk besarkan imej)



Maksiti ni ratu mekap . Keluar ke pasar pun nak mekap . Itu yg keluar , ni hah dia dok dalam rumah pun mekap ! Tapi biasalah , kalau nk solat kena lah buang mekap tu . Takpe sis , guna ‪#‎SabunSejukSedap‬ je , cepat hilangnya .

(Klik gambar diatas utk besarkan imej)



Itulah dulu taknak percaya ! 
.
Susah betul nak jumpa sabun pencuci muka macam ni pada harga berpatutan . ‪#‎SabunSejukSedap‬ mmg besar gilerrr ! Wangi pulak tu ! Korang terperanjat boboi punya ! 

(Klik gambar diatas utk besarkan imej)



Aku baru tahu yg 3S boleh remove make up ! 
.
Memang senang hilangkan make up guna ‪#‎SabunSejukSedap‬ ni ! Dulu ingat bagus utk kulit jerawat dan berminyak je . Untuk make up remover pun boleh ! 

(Klik gambar diatas utk besarkan imej)



Minyak kat muka macam HUJAN ni hah ! 
.
Den letih tau dok kesat2 muka den ni . Memang tak selesa weyh ! Nasib baik ada ‪#‎SabunSejukSedap‬ kurang minyak dah ! Kalau tak dulu macam kulit rosmah je ! Hahahaa 

(Klik gambar diatas utk besarkan imej)



Kan dah gtau awal2 beli lebih sikit ! 
.
Tu la kemut sangat , beli seketul je ?? Alaa pakai sorang2 ni tak best . ‪#‎SabunSejukSedap‬ ni aura dia lain macam . Pakai berjemaah baru best ! Tak pasal2 kena kerat 4 . Heheee ... 

(Klik gambar diatas utk besarkan imej)



Resepi sabun ni dah cukup terbaikkk tau ! 
.
Lantaklah awak nak cakap apa , nak kata kita perasan pun boleh , tak kesahh pon ! Kita ada ramai yg puas hati dengan ‪#‎SabunSejukSedap‬ . Kita dah cukup happy dah ! 

(Klik gambar diatas utk besarkan imej)



Satu pakej nihh ! Wangi , lembut & moist .
.
Terbaik all in one ! Member ni bukan main payah nak puji homemade . Oversea sangat semua barang dia . Akhirnya ‪#‎SabunSejukSedap‬ dalam feveret list dia ! 

(Klik gambar diatas utk besarkan imej)



Jerawat batu yg macam lava gunung berapi .
.
Fiza lama dah cari produk sesuai dgn kulit sensitif dia . Hmmmm memang susah . Baru2 ni cuba la ‪#‎SabunSejukSedap‬ . Syukurlah sebab jerawat batu mengerikan dah tinggal halus2 je !

(Klik gambar diatas utk besarkan imej)

Dapatkan lebih banyak testimoni dengan cara :
Whatsapp ema >>> 0136483362 <<<
Whatsapp ema >>> 0136483362 <<<
Whatsapp ema >>> 0136483362 <<<


PENTING !!! 
Sabun hanya sesuai jika anda :
kulit sensitif berminyak & berjerawat
.
Simple solution !!!
Jom ikut petua orang lama ,
tetapi dengan cara yang lebih moden~~~
.
Berat sabun 140 gram , besar bak hanggg ...
Boleh tahan penggunaan 2 - 3 bulan
Harga pasaran RM 35 tak termasuk postage
.
Rasakan kehebatan inovasi Bedak Sejuk sekarang !!!
Whatsapp ema >>> 0136483362 <<<
Whatsapp ema >>> 0136483362 <<<
Whatsapp ema >>> 0136483362 <<<

Artikel Terkait


EmoticonEmoticon