Saturday, May 7

Di sebalik solekan komik ni, dia sebenarnya sangat cantik.


[28 gambar] 
Siapa kat sini layan siri2 superhero? 
Siapa suka baca komik? 
Kalau awak suka, mesti awak akan suka dia.

 Waktu dedolu, Kay Pike ni pencinta costum superhero .
Sekarang ni, dia jadi professional makeup artist untuk superhero comic.
Alaaa yang lukis² kat badan tu. 

Apa yang pasti, dia belajar sendiri cara nak make up gaya komik.
Takde pun tengok memana tutorial.

Haa itu tandanya awak tu memang lahir² dah diberi special talent.

Bertuah badann :)

Selain itu, Kay juga teror gunakan medium lain.
Contohnya, digital seperti 3D Modelling dan web design untuk proses editing.
Dia gak buat kelas ajar sesaperr yang berminat nak belajar kemahiran body painter.

Very Impressive !!!!!

Dove
Catwoman
Mera
Joker
Batman
Deadpool
Red Skull
Capten Marvel
Poison Ivy
Thanos
Capten Canuck
Rogue
Colossus
Bizarro-Girl
Robin
Nebula
Doctor Doom
Spider Man
Cheetara
Captain Planet
Frieza
Two-Face
She-Hulk
Liara T'Soni
Asuka

Booster Gold
Ye ! Dia lah dalang disebalik make up tu hahahahahaha.
and see her without make up, so innocent !

Check out her instagram and website for more body painted of superhero

Artikel Terkait