Saturday, April 16

Wanita jelita memunculkan diri di kawasan berair.


[14 gambar]
Bukan Ulalalalaaa tapi Hula ye. 
Hula ni kan seorang pelukis (boleh tahan encem auchh) 
Dia berasal dari Hawaii .

Lukisan dia boleh katakan hampir kesemuanya berinspirasikan PEREMPUAN ! 

Tau lah kitorang ni cantik. 
Eh hahahaha. 

Dia mula dikenali ramai bila dia menghasilkan terlalu banyak lukisan bertemakan... 'Perempuan Yang Muncul Dari Air'. 

Ok laa, jom teman Lisa tengok hasil seni dia ni.














So far tak banyak lagi dia punya lukisan.
Mungkin sekarang dia tengah sibuk siapkan projek baru kot. 

Karya dia ada dijual di SINI .
Tapi kan, semua lukisan dalam bentuk printed photo (limited edition). 

Nak tahu lebih lanjut,
uols boleh follow Instagram  abam sado ni okayyy....

Artikel Terkait