Header Ads

Asalnya besi buruk, lepas welding jadi camtu? Perghh.



[14 gambar]
Tudiaaa JK Brown berasal dari West Wales.
Dia seorang metal artist yang mana kepakaran dia adalah me-welding besi terpakai menjadi haiwan yang sangat real bentuknya.
Ohhh dasatt.

Besi kat rumah uols buat apa?
Jual seguni lepas tu dapat 5 posen je kan.
Macam Lisa selalu buat.
Hahahahahahahahah ...
(punya la idea tepu tak tahu nak buat apa)


  


Memandangkan kawasan perumahan beliau ialah kawasan tempat tinggal haiwan liar, jadi dia selalu nampak hidupan ini di sekelilingnya. Dari situ lah dia dapat inspirasi nak buat haiwan dari besi terpakai ni.


 







Teliti kan kerja dia. 
Jeles tau Lisa tengok. 
Okay kalau nak tengok lagi banyak artwork beliau, 
boleh klik SINI .
Kot² uols banyak duit nak beli hasil kraftangan beliau, boleh klik SINI.
Powered by Blogger.