Thursday, March 10

Semua gambar ini diambil dan diedit guna Iphone.


[44 gambar]
Ali Jardine start berseni masa memula dapat Iphone.
Dia dapat phone tu masa tahun 2009.
Ema pulakk dapat ipongg keje amik gambo, tapi takde la level macam dia ni.
Bakat dia pernah masuk dalam National Geographic, Magazine , KIOSK dan Le Nouvel.

Bebaru ni dia dinobatkan sebagai naib juara dalam Photography Awards Mobile.
Uhh banyak lagi la anugerah dia dapat.
Ce u'ols layan edit dia ni, kompom tercengang.
Cam tak cayoo je edit guna ipongg je.












































Artikel Terkait