Wednesday, March 16

Kunci dan duit syiling lama dikitar semula, kreatifnya !


[55 gambar]
Macam mana lah kunci buruk dan duit syiling lama dia boleh tukar jadi art secantik macam ni.

Unbelievable !!

Michael berasal dari Australia.
Dia pencetus idea membuat handcraft seperti lampu, botol, piala dan sebagainya dengan hanya menggunakan besi yang dikitar semua (basically keys and coins).

Yang pastinya nak buat benda ni memerlukan kemahiran² tertentu.
Bila kemahiran tu ada, barulahh boleh dapat hasil yang betul² teliti dan cantik camni.

Bawah ni sebahagian hasil kerja Michael.










Kalau rasa nak beli barangan antik buatan tangan beliau, haa boleh tengok usha kat Gallery Art dia ye :*

 

Info lain : Facebook

Artikel Terkait