Header Ads

Kunci dan duit syiling lama dikitar semula, kreatifnya !

Kunci dan duit syiling lama dikitar semula

Macam mana lah kunci buruk dan duit syiling lama dia boleh tukar jadi art secantik macam ni. Unbelievable !!

Michael berasal dari Australia. Dia pencetus idea membuat handcraft seperti lampu, botol, piala dan sebagainya dengan hanya menggunakan besi yang dikitar semua (basically keys and coins).

Yang pastinya nak buat benda ni memerlukan kemahiran² tertentu. Bila kemahiran tu ada, barulahh boleh dapat hasil yang betul² teliti dan cantik camni.

Bawah ni sebahagian hasil kerja Michael.  

Info lain : Facebook

Kunci dan duit syiling lama dikitar semula

Kunci dan duit syiling lama dikitar semula

Kunci dan duit syiling lama dikitar semula


Kunci dan duit syiling lama dikitar semula

Kunci dan duit syiling lama dikitar semula

Kunci dan duit syiling lama dikitar semula

Kunci dan duit syiling lama dikitar semula

Kunci dan duit syiling lama dikitar semula

Kalau rasa nak memiliki barangan antik buatan tangan beliau, haa boleh tengok usha kat Gallery Art dia ye, macam macam hado :*
 

9 comments:

  1. menarikk kalau tuan badan kreatif. barangan antik pun boleh jadi barang baru :D

    ReplyDelete
  2. cantik sangat, Thumbs up to michael

    ReplyDelete
  3. Cantik dan kreatif... Guna penutup botol pun ada kan....

    ReplyDelete
  4. ohhh kreatip betul. tak sangaka kunci boleh jadi bole camtu. hehe

    ReplyDelete
  5. Artistik betul gayanya tu hehe :3

    ReplyDelete

Powered by Blogger.