Header Ads

Gunting dan tampal corak pada T-Shirt VetoVirago


[5 gambar] Memang dah takde kerja sangat EmaLisa ni. Daripada photobooth, buat casing, sabun homemade, baju...hahahaa semua nak buat. Yang terbaru ni, cuba-cuba nak jahit t-shirt dengan kain felt yang dipotong (ikut tulisan The Art Thinker). Hehehehee comel tak hasil seni kitorang?? Tapi ups, yang ni belum finalise lagi, baru siap baris pertama.

Nanti kita akan post lagi final design macam mana ya. Kami adik beradik Veto Virago je yang akan pakai sebab tu kami buat dua helai je. Kihkihhhh.. Siapa nak cakap je tau?? Kot kami rajin nak buat extra dan bagi free kat kalian. Hihi





4 comments:

  1. Okay..yang ni leceh nak buat walaupun cantik..haha

    ReplyDelete
  2. dah siap nampak lawa pulak dengan tulisan timbul tu

    ReplyDelete
  3. menarik hasil kerja camni, macam macam boleh jadi bila tangan kreatif

    ReplyDelete

Powered by Blogger.