Header Ads

Bercerita guna lukisan bergerak, Rachel Ryle pembuat video ceria

Bercerita guna lukisan bergerak, otak dia memang kalerful _ Rachel Ryle

Sebagai seorang pencerita & berazam menjadi pencerita yang bagus, Rachel Ryle tak perlukan borak borak yang panjang lebor. 

Dia cuma lukis sesuatu, amik gambar & susun gambar ikut pergerakan. Akhirnya, terhasilnya 'stop-motion video' untuk bercerita tentang sesuatu benda. Jadi, melalui video dia ni la, u'ols pepandai nak olah jalan cerita tu.

Seriously, bila nak layan satu video, uols akan terjebakk nak tengok video yang lain.
Hasilnya memang gempak.

Rachel Ryle  tinggal di Boulder, Colorado. Sekarang ni dia kerja kat Don't Stop Motion sebagai pelukis animasi. Nak kenal rapat? Nahh uols klik je link kat bawah.
Bercerita guna lukisan bergerak, otak dia memang kalerful _ Rachel Ryle

"I encourage each and every one of you to put your art out into the world. You simply won't believe the opportunities that await!" - Rachel Ryle.

Bercerita guna lukisan bergerak, otak dia memang kalerful _ Rachel Ryle






Rachel Ryle Illustrator, Animator & Storyteller | rachelryle.com | Twitter & Snapchat: @rachelryle | For a longer version of today's animation visit: www.youtube.com/rachelryle

Bercerita guna lukisan bergerak, otak dia memang kalerful _ Rachel Ryle

Bercerita guna lukisan bergerak, otak dia memang kalerful _ Rachel Ryle

Bercerita guna lukisan bergerak, otak dia memang kalerful _ Rachel Ryle

Bercerita guna lukisan bergerak, otak dia memang kalerful _ Rachel Ryle



Bercerita guna lukisan bergerak, otak dia memang kalerful _ Rachel Ryle

Bercerita guna lukisan bergerak, otak dia memang kalerful _ Rachel Ryle

2 comments:

Powered by Blogger.