Header Ads

Bercerita guna lukisan bergerak, otak dia memang kalerful !


[28 GAMBAR]
Rachel Ryle ni takde la hebat sangad menulis cerita. 
Tapi sebagai seorang pencerita & berazam menjadi pencerita yang bagus, dia tak perlukan borak panjang lebor. 
Dia cuma lukis sesuatu, amik gambar & susun gambar ikut pergerakan.
Akhirnya, terhasilnya 'stop-motion video' untuk bercerita tentang sesuatu benda.
Jadi, melalui video dia ni la, u'ols pepandai nak olah jalan cerita tu.
Seriously, bila nak layan satu video, uols akan terjebakk nak tengok video yang lain.
Hasilnya memang gempak.

Rachel Ryle  tinggal di Boulder, Colorado. 
Sekarang ni dia kerja kat Don't Stop Motion sebagai pelukis animasi.

 Nak kenal rapat? Nahh uols klik je link kat bawah.

"I encourage each and every one of you to put your art out into the world. You simply won't believe the opportunities that await!" - Rachel Ryle.







Rachel Ryle Illustrator, Animator & Storyteller | rachelryle.com | Twitter & Snapchat: @rachelryle | For a longer version of today's animation visit: www.youtube.com/rachelryle









Powered by Blogger.