Header Ads

Tukang buat flyer Best Mobile, dah tinggal kenangan


[18 gambar] Dulu tolong bos Ema promot bestmobile, simkad ala-ala toneexcel. Tapi sayang dah slow down sebab masalah teknikal company. Sempat menyumbang sikit ke bahagian promosi dan penyediaan pamplet. Semua buat sendiri tau dan distribute kat ahli lain. Kenangan betul.

id: BM0008899

website rasmi: www.bestmobileofficial.com

Saya Ema, bertanggungjawab sepenuhnya diatas rekaan design pamplet untuk produk simkad syarikat telekomunikasi BestMobile. Pamplet ini telah mula diedar kepada pengedar samaada berdaftar atau tidak berdaftar mengikut permintaan masing-masing. 


Harga boleh dirunding. Harga sedia ada adalah seperti berikut:
  • 1 - 500 keping = 25 sen/keping
  • 501-1000 keping = 20 sen/keping
  • 2000 keping dan keatas = 18 sen/keping



Antara perkhidmatan lain yang Ema sediakan adalah:
  • Penyediaan banner 2x4 dengan dua design yang berbeza. Banner ini dapat membantu pengedar dalam menjalankan aktiviti promosi BestMobile. Harga RM20/design.
  
  • Penyediaan t-shirt BestMobile. Harga adalah berbeza mengikut jenis kain (cotton/jersey) dan rekaan t-shirt (colar/tidak bercolar). Boleh pm untuk tahu harga lebih lanjut. Average harga RM25 hingga RM35.
  • Bonus tambahan: Blogspot promosi akan diberikan kepada pangguna yang berdaftar dengan kami. Blogspot ini secara amnya, dapat membantu pengedar mempromosikan kepada kawan-kawan dan keluarga kerana mempunyai info ringkas berkaitan BestMobile.

Direct walk in ke Pejabat Urusan BestMobile,
Saujana Ixora Resources Sdn Bhd
328 Tingkat 1, Jalan Bandar Senawang 17,
74500 Senawang, Negeri Sembilan.

3 comments:

  1. Org penting juga Ema ni kannnnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde la. Ema terjebak sebab time tu ema jadi assistant bos, bos tu plak agent berdaftar Best Mobile.

      Delete
  2. macam pernah dengar pasal best mobile ni, tapi kejap je bertahan

    ReplyDelete

Powered by Blogger.