Header Ads

Tips Sofea Ilias Guna FB Ads

Kenalkan Sofea Ilias, saya minat dia!

Hari ni kerjanya stalk fb rakan niaga Sofea Ilias. Bukan calang-calang semua member dia. Terjumpa pula dengan fb Malik Hairuddin, rasa nak tahu menyebok semua ada. Apala budak hebat ni bualkan sampai pukul 2 pagi.

6 hours ago 10/6/2015 Malik Hairuddin posting:
"Overload semalam dengar sharing dari Sofea Ilias.
Umur 21 tapi ilmu dan pengalaman bisnes mmg power!
Rupanya ada lagi lubuk-lubuk duit yang tersembunyi.
Cerita taikun besar buat duit seram dengor. Huhu
Dari 9.30 sampai 2 pagi lepak besarkan kapasiti minda.
Thanks boss ilmu semalam. Akan dipraktikkan .kuikuikui. ;D
Dah dapat formula senang sikit proses. Jadi tak jadi tu nombor 2.
Woohoooo ~~~"

Vv pun ambil inisiatif baca satu persatu komen pembaca yang membaca post Malik. Pastu, terjumpa lah tips niaga oleh Sofea Ilias, harapnya lepas ni nak berniaga bolehlah dijadikan sumber rujukan.

No comments

Powered by Blogger.