Header Ads

Shoot sini sana, sehari bersama Next Top Model

Actually ni percubaan pertama Lisa untuk jadi model Butik. Sebelum ni lebih kepada jadi model tolong member, studio pun dalam bilik je. Hihi. Hari ni kita buat outdoor ya! 

Terima kasih banyak kepada Butik Moya Louisa yang sudi bagi peluang, insyaAllah bila koleksi baru sampai, boleh panggil kami lagi.





Times up! Sekarang Kak Ema plak nak beraksi. Nah, belanja kau satu... cepat tengok. Tak sangka dia pun berbakat orangnya. Lalalalaaa... Eh, eh mana tukang ambil gambar ni, hilang pulak. Pi lari mana????? Warghhhh... Takpe la, asalkan dia bahagia. 


Shooting start dari jam 9.30 pagi sampai lah jam 12 tengahari lebih sikit. Berhenti pun sebab hujan mula nak merintik-rintik manja. Shooting tadi atas bumbung, so takleh nak proceed. Tak pepasal kena sambar petir nanti. Lepas tu sambung balik shooting kat butik je. Sekali dengan shoot gambar untuk buat tutorial pemakaian tudung Moya Louisa. 

Wahh laparnya rasa. Maka, tamatlah kisah hari ni "Sehari Bersama Next Top Model". Auchhh! Yang pasti, Lisa akan buat yang terbaik tak kira apa jua Project of "The-Art-Thinker".
Powered by Blogger.