Header Ads

Teaser photobooth Giant Flower, siapa yang bertuah?



Cantikkan? 
Belum habis disiapkan pun, saja nak bergambar awal-awal. Entah siapalah orangnya yang akan merasmikan photobooth ini. Orang kata, pembuka tirai gitu.

Kenapa pilih semua putih?? Iye, saja tukar angin sebab booth sebelum ni banyak warna warni dan chalk board hitam. Tetapi, kalau ada sesiapa nak warna selain putih, Ema boleh je kalau nak buat baru. Yang penting, uols happy dan puas hati dengan hasil kerja kami.




Klik dibawah untuk memilih combo Value Package:
   

2 comments:

  1. alahai suka nya, comel je tengok bila dah siap.

    ReplyDelete
  2. look nice, gudluck for your artwork

    ReplyDelete

Powered by Blogger.