Header Ads

Persiapan photobooth pilihan Aqilah & Boy




Bukan main payah nak cari kertas jenis ini. EmaLisa tak pasti apa nama kertas ni. Yang kami tahu, kertas ni lembut, jarang.. nasiblah bukan kain. 

Lepas je recce area, kita kenal pasti sesetengah tempat untuk diletakkan port photobooth. Tu hah, ada dua orang adik kami sibuk membantu nak tutup siganage besar dabak "Dewan ini dirasmikan oleh dato' bergelar bernama sekian.." Bla, bla, bla... 


Ramai pulak yang ringan tangan membantu EmaLisa melipat kertas-kertas tu semua. Kucing dan anak buah pun nak tolong! Kihkihkih.. Setelah 7 gulung kertas pelbagai warna, maka siaplah kipas bunga mohabatein, yang hampir mencecah 100 keping.


Testing 1,2 testing 3, 4... 
EmaLisa drafkan susunan warna. 
Esok senang dah tinggal lekat je kan.

Klik link bawah ni untuk tengok final projek photobooth Aqilah & Boy

Klik dibawah untuk memilih combo Veto Value Package:
   

2 comments:

  1. alahai suka nya, comel je tengok bila dah siap.

    ReplyDelete
  2. look nice, gudluck for your artwork

    ReplyDelete

Powered by Blogger.