Header Ads

Jahit cover buku supaya guestbook uols menarik.


Macam cantik macam comel je, 
jom buat sama-sama! 

Untuk purple cover: 
Ema guna kertas plastik cover jernih, kertas ungu yang ada texture (actually tak tahu jenis kertas tu but its like macam ranting-ranting kering yang telah diwarna, dilekatkan dan dibentuk menjadi saiz A4), span nipis berwarna merah jambu, manik kilat warna emas, benang dan jarum.

Untuk red cover: 
Ema sengaja tak letak plastik cover jernih sebab nak buat cover yang ada texture, macam best je nak pegang kan. Kertas yang diguna adalah kertas merah yang ada texture, kertas jernih corak bintang diletakkan belakang kertas merah (untuk bagi lebih tebal), span nipis berwarna biru, manik kuning, benang dan jarum.
Wahhh amazing, Ema rasa teruja dengan hasilnya. Agak menarik, nak pegang pun rasa best je. Seriously!!!Tinggal nak letak wording, apa tajuk Guest Book yang sesuai ya?


Klik dibawah untuk memilih combo Value Package:
   
Powered by Blogger.