Header Ads

Guestbook simple dipenuhi tulisan berkilauan emas.

lubuk seni

Cover guestbook ni pakai gold dust je. 
Request daripada customer. 

Ema guna kertas kuning (yang paling belakang), diikuti dengan kertas hitam berlubang-lubang, plastik cover jernih siap ada border bunga, kertas gold dust untuk dibuat tulisan 1, kertas warna hitam untuk tulisan 2, kertas kelabu untuk tulisan 3. 

Maksudnya 3 helai kertas diperlukan untuk buat tulisan 3 layer.


Kategori draf je, ini baru 70% siap. Tepi-tepi kertas tu pun belum dilekat lagi, sebab tu warna kuning belakang kertas hitam berlubang tak berapa clear. Ada yang nampak, ada yang tidak. Kalau dah siap 100%, fuhh meletop uolls.. excited nih!



Klik dibawah untuk memilih combo Veto Value Package:
   
Powered by Blogger.