Thursday, January 11

Bunga Pink dan Oren Jadi Penyeri Dulang Hantaran

Jelajah LUBUKSENI.com

Tempahan TAG HANTARAN untuk majlis perkahwinan:
🌹 Size 10cm x 7cm
🌹 8 pcs rm7 (standard paper)
🌹 8 pcs rm12 (glossy paper)
🌹 Postage RM8 sm RM10 ss

Terima kasih Nadia dari Seremban for your order. Semoga awak dan saya sentiasa dimurahkan rezeki. Aminnnnnnn

Dapatkan harga promosi terkini, follow IG :

Nak tempah props sendiri
tapi... takde idea nak buat camne? 
Nahh uols pilih je design, KLIK SINI .

Ups.

Dah ada design dan nak order terus,
Dapatkan juga FREE advise dari Lisa,
klik je link whatsapp dibawah

Thursday, January 4

Design Tag Hantaran Paling Hot 2017 !!!!

Jelajah LUBUKSENI.com

Perhhhh perghhh perghhh, rasanya setajat ni, ni lah design paling hot letop meletop. Ramai juga peminat pink biru ni kan.

Terima kasih Yusniza dari Serting for your order. Semoga awak dan saya sentiasa dimurahkan rezeki. Aminnnnnnn

Dapatkan harga promosi terkini, follow IG :

Nak tempah props sendiri
tapi... takde idea nak buat camne? 
Nahh uols pilih je design, KLIK SINI .

Ups.

Dah ada design dan nak order terus,
Dapatkan juga FREE advise dari Lisa,
klik je link whatsapp dibawah

Wednesday, January 3

Tema Pink Pastel dan Maroon untuk Cik Laily

Jelajah LUBUKSENI.com

Wowww !!! Siapa penggemar kaler pastel mesti suka props ni, nampak simple sbb semua sama je kaler tp bila tgk banyak2 cantik pulakkan. As requested, sis ni nak tema pink pastel dan maroon. Im lovit <3
.
Order kali ni datang dari Laily from Shah Alam. Alhamdulillah thankyouu so much customer2 yg berminat dgn props #VetoSelfy for your event. Doakan sy sentiasa dimurahkan rezeki tauu. Sy juga akan sentiasa mendoakan kalian.

Dapatkan harga promosi terkini, follow IG :

Nak tempah props sendiri
tapi... takde idea nak buat camne? 
Nahh uols pilih je design, KLIK SINI .

Ups.

Dah ada design dan nak order terus,
Dapatkan juga FREE advise dari Lisa,
klik je link whatsapp dibawah

Tag Hantaran untuk Yusniza dan Solehan

Jelajah LUBUKSENI.com

Tempahan TAG HANTARAN untuk majlis perkahwinan. Terima kasih Yusniza dari Serting for your order. Semoga awak dan saya sentiasa dimurahkan rezeki. Aminnnnnnn..


Dapatkan harga promosi terkini, follow IG :

Nak tempah props sendiri
tapi... takde idea nak buat camne? 
Nahh uols pilih je design, KLIK SINI .

Ups.

Dah ada design dan nak order terus,
Dapatkan juga FREE advise dari Lisa,
klik je link whatsapp dibawah

Thursday, December 28

Design yang Sama, Ayat yang Berbeza !!

Jelajah LUBUKSENI.com

Kali ni kita dapat order dari Norlaili dari Kelantan. Btw sis ni ubah ayat props tu sendiri tau. Creative sungguh ! Alhamdulillah thankyouu so much customer2 yg berminat dgn props #VetoSelfy for your event. Doakan sy sentiasa dimurahkan rezeki tauu. Sy juga akan sentiasa mendoakan kalian😊

Dapatkan harga promosi terkini, follow IG :

Nak tempah props sendiri
tapi... takde idea nak buat camne? 
Nahh uols pilih je design, KLIK SINI .

Ups.

Dah ada design dan nak order terus,
Dapatkan juga FREE advise dari Lisa,
klik je link whatsapp dibawah

Thursday, December 21

Tag Dulang Hantaran untuk Majlis Tunang

Jelajah LUBUKSENI.com

Bertemakan Baby Blue, makwe ni telah pun memilih design ni untuk dulang hantaran bagi pihak lelaki dan perempuan. So total semua ada 16 keping tauu chuoolss. Ni antara hiasan hantaran yang telah siap. Channtekkk kan chuollsss !!


Terima kasih Aine dari Melaka for your order. Semoga Allah permudahkan urusan awak untuk step yang seterusnya hikss. Tak lupa jugak semoga kita sentiasa dimurahkan rezeki dan dirahmati Allah selalu. Aminnnnnnn....

Dapatkan harga promosi terkini, follow IG :

Nak tempah props sendiri
tapi... takde idea nak buat camne? 
Nahh uols pilih je design, KLIK SINI .

Ups.

Dah ada design dan nak order terus,
Dapatkan juga FREE advise dari Lisa,
klik je link whatsapp dibawah

Monday, December 18

Props dari material glossy lebih terang, lebih shiny.

Jelajah LUBUKSENI.com
props murah malaysia

Nampak tak beza warna props material glossy dan props material kertas biasa ? Set props ni menggunakan material glossy (kertas gambar) . Hah sebab tu warnanya lebih terang dan sedikit shiny. Memang letopsss chuolsss

Terima kasih Najihah Harun dari Manong Perak sbb sudi order props #VetoSelfy SET 2 for your event. Doakan Lisa sentiasa dimurahkan rezeki tauu. Lisa pon sentiasa akan mendoakan kalian


Dapatkan harga promosi terkini, follow IG :

Nak tempah props sendiri
tapi... takde idea nak buat camne? 
Nahh uols pilih je design, KLIK SINI .

Ups.

Dah ada design dan nak order terus,
Dapatkan juga FREE advise dari Lisa,
klik je link whatsapp dibawah

Thursday, December 14

Topeng Superhero Untuk Kanak-Kanak Kanser

Jelajah LUBUKSENI.com
Alhamdulillah kali ni Props Vetoselfy dapat order 150pcs topeng superhero untuk kanak2 kanser. Dahlah mintak last minit, pastu tu Lisa siapkan dalam masa 3 hari je tau ! Sayang kalau nak tolak tp sbb untuk kanak2 special kita buatkan. Gila tak gila hahahahaha. Sampai lupa nak mandi sampai tak sikat rambut sampai lupa hari apa hehehe >.<

Siap print semua mask atas mouting board.

Operasi memotong topeng.

Dah siap potong shape mask tu, kita potong pulak bahagian mata.

Lepas tu tebuk pulak lubang kiri kanan untuk pasang tali. Eh baymax ni, mesti comel siapa yang pakai nanti..

Sebelum nak pasang tali, kita potong dulu tali getah ni banyak2 ikut sama panjang.

Dah siap pasang tali kiri kanan. Jap cuba teka ni mask apa ?? jeng jeng jengg...

Dah siap pasang tali, kita buat kemasan pada props. Maksudnya kot ada yang potong tak kemas atau ada ink yang hilang, kita betulkan.

Dah siap, akhir sekali kita letak label VetoSelfy kat belakang mask ni. Sesiapa insan bertuah yang dapat mask ni, jangan lupa follow ig dan like page fb kita tauu. Muah siked:*

  Dah siapp gaisss !! Ready to post :)


Dapatkan harga promosi terkini, follow IG :

Nak tempah props sendiri
tapi... takde idea nak buat camne? 
Nahh uols pilih je design, KLIK SINI .

Ups.

Dah ada design dan nak order terus,
Dapatkan juga FREE advise dari Lisa,
klik je link whatsapp dibawah