Thursday, January 18

Cantiknya Bunga Pink !! Terima Kasih Ana dari Perak

Jelajah LUBUKSENI.com

Tempahan TAG HANTARAN untuk majlis perkahwinan:
Size 10cm x 7cm 🌹 8 pcs rm7 (standard paper) 
8 pcs rm12 (glossy paper)
Postage RM8 sm RM10 ss

Terima kasih Rohana dari Perak for your order
Semoga awak dan saya sentiasa dimurahkan rezeki. Aminnnnnnn

Dapatkan harga promosi terkini, follow IG:

Nak tempah props sendiri
tapi... takde idea nak buat camne? 
Nahh uols pilih je design, KLIK SINI .

Ups.

Dah ada design dan nak order terus,
Dapatkan juga FREE advise dari Lisa,
klik je link whatsapp dibawah
www.wasap.my/60136439257

Wednesday, January 17

Meriahnya Corak Bunga Untuk Tag Hantaran

Jelajah LUBUKSENI.com

Tempahan TAG HANTARAN untuk majlis perkahwinan
Size 10cm x 7cm 
8 pcs rm7 (standard paper)
8 pcs rm12 (glossy paper)
Postage RM8 sm RM10 ss

Terima kasih Rohana dari Perak for your order.
Semoga awak dan saya sentiasa dimurahkan rezeki. Aminnnnnnn....

Dapatkan harga promosi terkini, follow IG:

Nak tempah props sendiri
tapi... takde idea nak buat camne? 
Nahh uols pilih je design, KLIK SINI .

Ups.

Dah ada design dan nak order terus,
Dapatkan juga FREE advise dari Lisa,
klik je link whatsapp dibawah

Thursday, January 11

Bunga Pink dan Oren Jadi Penyeri Dulang Hantaran

Jelajah LUBUKSENI.com

Tempahan TAG HANTARAN untuk majlis perkahwinan:
Size 10cm x 7cm
8 pcs rm7 (standard paper)
8 pcs rm12 (glossy paper)
Postage RM8 sm RM10 ss

Terima kasih Nadia dari Seremban for your order. Semoga awak dan saya sentiasa dimurahkan rezeki. Aminnnnnnn

Dapatkan harga promosi terkini, follow IG:

Nak tempah props sendiri
tapi... takde idea nak buat camne? 
Nahh uols pilih je design, KLIK SINI .

Ups.

Dah ada design dan nak order terus,
Dapatkan juga FREE advise dari Lisa,
klik je link whatsapp dibawah

Thursday, January 4

Design Tag Hantaran Paling Hot 2017 !!!!

Jelajah LUBUKSENI.com

Perhhhh perghhh perghhh, rasanya setajat ni, ni lah design paling hot letop meletop. Ramai juga peminat pink biru ni kan.

Terima kasih Yusniza dari Serting for your order. Semoga awak dan saya sentiasa dimurahkan rezeki. Aminnnnnnn

Dapatkan harga promosi terkini, follow IG :

Nak tempah props sendiri
tapi... takde idea nak buat camne? 
Nahh uols pilih je design, KLIK SINI .

Ups.

Dah ada design dan nak order terus,
Dapatkan juga FREE advise dari Lisa,
klik je link whatsapp dibawah

Wednesday, January 3

Tema Pink Pastel dan Maroon untuk Cik Laily

Jelajah LUBUKSENI.com

Wowww !!! Siapa penggemar kaler pastel mesti suka props ni, nampak simple sbb semua sama je kaler tp bila tgk banyak2 cantik pulakkan. As requested, sis ni nak tema pink pastel dan maroon. Im lovit <3
.
Order kali ni datang dari Laily from Shah Alam. Alhamdulillah thankyouu so much customer2 yg berminat dgn props #VetoSelfy for your event. Doakan sy sentiasa dimurahkan rezeki tauu. Sy juga akan sentiasa mendoakan kalian.

Dapatkan harga promosi terkini, follow IG :

Nak tempah props sendiri
tapi... takde idea nak buat camne? 
Nahh uols pilih je design, KLIK SINI .

Ups.

Dah ada design dan nak order terus,
Dapatkan juga FREE advise dari Lisa,
klik je link whatsapp dibawah

Tag Hantaran untuk Yusniza dan Solehan

Jelajah LUBUKSENI.com

Tempahan TAG HANTARAN untuk majlis perkahwinan. Terima kasih Yusniza dari Serting for your order. Semoga awak dan saya sentiasa dimurahkan rezeki. Aminnnnnnn..


Dapatkan harga promosi terkini, follow IG :

Nak tempah props sendiri
tapi... takde idea nak buat camne? 
Nahh uols pilih je design, KLIK SINI .

Ups.

Dah ada design dan nak order terus,
Dapatkan juga FREE advise dari Lisa,
klik je link whatsapp dibawah

Thursday, December 28

Design yang Sama, Ayat yang Berbeza !!

Jelajah LUBUKSENI.com

Kali ni kita dapat order dari Norlaili dari Kelantan. Btw sis ni ubah ayat props tu sendiri tau. Creative sungguh ! Alhamdulillah thankyouu so much customer2 yg berminat dgn props #VetoSelfy for your event. Doakan sy sentiasa dimurahkan rezeki tauu. Sy juga akan sentiasa mendoakan kalian😊

Dapatkan harga promosi terkini, follow IG :

Nak tempah props sendiri
tapi... takde idea nak buat camne? 
Nahh uols pilih je design, KLIK SINI .

Ups.

Dah ada design dan nak order terus,
Dapatkan juga FREE advise dari Lisa,
klik je link whatsapp dibawah

Thursday, December 21

Tag Dulang Hantaran untuk Majlis Tunang

Jelajah LUBUKSENI.com

Bertemakan Baby Blue, makwe ni telah pun memilih design ni untuk dulang hantaran bagi pihak lelaki dan perempuan. So total semua ada 16 keping tauu chuoolss. Ni antara hiasan hantaran yang telah siap. Channtekkk kan chuollsss !!


Terima kasih Aine dari Melaka for your order. Semoga Allah permudahkan urusan awak untuk step yang seterusnya hikss. Tak lupa jugak semoga kita sentiasa dimurahkan rezeki dan dirahmati Allah selalu. Aminnnnnnn....

Dapatkan harga promosi terkini, follow IG :

Nak tempah props sendiri
tapi... takde idea nak buat camne? 
Nahh uols pilih je design, KLIK SINI .

Ups.

Dah ada design dan nak order terus,
Dapatkan juga FREE advise dari Lisa,
klik je link whatsapp dibawah